Wat zijn de voordelen van stage lopen in het buitenland?

“Ons motto is: Gain the experience of a lifetime. Een stage of traineeship in het buitenland is een geweldige ervaring die je voor de rest van je leven bij blijft. Je ervaart niet alleen hoe het is om in een ander land te leven en te werken, maar je ontmoet ook meteen mensen van over de hele wereld. Mijn ervaring is, dat mensen met buitenland-kennis bij terugkomst een veel betere kans hebben op een baan. Werkgevers zijn namelijk altijd op zoek naar mensen die net dat stapje extra zetten.”

Zijn er stages in iedere branche en sector?

“Wij bieden programma’s aan in vrijwel elke branche zoals marketing en communicatie, finance, bedrijfskunde, hospitality en tourisme, recht en de
IT- en designbranche. Young professionals krijgen een vergoeding van tussen de $300 en $1000 per maand. Ook bieden we sinds kort Onderwijsstages aan in de VS; als enige stagebemiddelaar van Nederland.”

Wat kan een stagebemiddelaar zoal regelen voor de Nederlandse student?

“Onder Stage-Global vallen Stage-USA, Stage-Australia en Stage-Euro. Stage-Global bestaat uit een jong en frist team van globetrotters, die ervoor zorgen dat er een uitdagende stage of traineeship wordt gevonden aangepast op persoonlijke wensen! Aanvullend regelen we het visum, huisvesting, verzekering en de introductie. Ook bieden we een visumservice voor mensen die zelf een bedrijf hebben gevonden. Als stagebemiddelaar proberen wij met onze persoonlijke begeleiding een compleet pakket aan te bieden zodat je zonder zorgen naar het buitenland kunt afreizen en het avontuur kan starten.”