Where to start

Stage of werken in het buitenland, een fantastische ervaring voor het leven en geweldige toegevoegde waarde op je cv. Maar, waar moet je beginnen?

Als student heb ik, Andries Bonneur, zelf meegemaakt hoe lastig het is om een leuke (en betaalde!) stage in het buitenland te vinden. Welke bedrijven zijn geschikt, hoeveel kan ik betaald krijgen, welk deel van een stad/land is interessant, hoe werkt het met visums, huisvesting, verzekering, banken… Veel vragen! Stage-Global speelt hierop in. Wij bieden onze stagebemiddeling aan onder drie groepen:

Stage-USA

In Amerika bieden we een groot scala aan stages aan binnen vrijwel alle denkbare studierichtingen (zolang dit volgens de visumregels mogelijk is). De bedrijven waar we mee werken zijn voornamelijk gevestigd in New York, Miami, Los Angeles, San Diego, San Francisco en Washington DC. Naast de stage verzorgen we je J-1 visum, huisvesting, verzekering en alle aanvullende zaken die je nodig hebt. Je kan stage lopen in de VS, afstuderen en een traineeship volgen (als je klaar bent met je opleiding). Alle stages zijn betaald! Als stagiair kan je tot 12 maanden stage lopen of afstuderen. Een trainee kan zelfs tot 18 maanden in de VS verblijven.
www.stage-usa.nl

Stage-Australia

Go to the land down under! Een geweldige ervaring in een van de mooiste landen ter wereld. Stage-Australia biedt stages aan in Sydney, Melbourne, Brisbane en Perth. In dit land kan je tot 12 maanden stage lopen onder het Work & Holiday of het Occupational Trainee Visa. Dit wordt volledig door Stage-Australia verzorgd. We bieden stages aan in vrijwel elke mogelijke studierichting, altijd met een stagevergoeding. Bij aankomst kan je gebruik maken van een Stage-Australia welkomstpakket; je wordt opgehaald van het vliegveld, overnacht vijf dagen in een hostel en doet mee aan allerlei leuke events en trips.
www.stage-australia.nl

Stage-Euro

Binnen Europa bieden wij uitdagende stages aan in Amsterdam, Berlijn, Barcelona, Lissabon, Londen en Madrid. In deze fantastische steden kan je tot 6 maanden stage lopen in vrijwel alle mogelijke studierichtingen. Alle stages zijn betaald! Naast de stageplaats regelen we je huisvesting en verzekering. De bemiddelingskosten voor binnen Europa beginnen al bij €445!
www.stage-euro.nl

Voordelen van Stage-Global?

Alles wordt voor je geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over je visum en huisvesting. Ook geven we aanvullende tips & tricks voor een bepaald land. Daarnaast heeft een bemiddelingsbureau als Stage-Global een enorm aanbod aan bedrijven. Deze bedrijven hebben al vaker stagiaires gehad, en weten dus wat het is om met Nederlandse studenten of young professionals te werken. Uiteraard kan je ook zelf een stage regelen, maar vaak is zo’n stage dan onbetaald. Een stagebemiddelingsbureau rekent weliswaar kosten, maar dan ben je ook verzekerd van inkomsten. Dit maakt een stage via een bemiddelingsbureau uiteindelijk voordeliger.